Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een natuurlijk en mooi resultaat met de holistische methode MD Codes

Werkwijze dr. Habib

Hoe zorgt Dr. Habib ervoor dat u niet verandert, maar juist uw frisse blik terugkrijgt?

De focus van de doelgerichte behandelingen ligt bij ons op het benadrukken van uw eigen unieke uitstraling. Wij begeleiden u met expertise door het proces van huidverjonging en -verbetering.

Een duidelijk beeld over uw wensen en de mogelijke resultaten zijn daarbij erg belangrijk.

Om deze reden is een intakegesprek essentieel. Hierbij stellen we een behandel plan op, zodat duidelijk is welke stappen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Op deze manier bent u altijd volledig geïnformeerd over de aanpak en weet u precies wat u kunt verwachten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stappenplan behandeling

stap 1

Intake

Bij een afspraak voor een behandeling met MD-codes analyseert Dr. Habib uw huid, bespreekt uw zorgen en behoeften, en stelt een persoonlijk behandelplan op.

stap 2

Behandeling

Dr. Habib stelt een op maat gemaakt behandelplan op, besproken tijdens de intake en bestaande uit één of meerdere behandelingen, aangepast aan individuele behoeften.

stap 2

Nazorg & onderhoud

Na het behandelplan volgen de controles, waarbij hij de resultaten bekijkt en indien nodig bijsturingen of onderhoudsbehandelingen adviseert.

Holistische aanpak

Wat is MD Codes?

MD Codes is een innovatieve en moderne methode voor filling. Het staat ook bekend als de ‘liquid facelift’, maar dat is eigenlijk geen complete benaming. Met MD-codes is het resultaat mooier en natuurlijker. Binnen onze kliniek verwelkomen wij patiënten uit het hele land voor deze behandelmethode.

Ontwikkeld door de wereldberoemde plastisch chirurg Dr. de Maio, bieden de MD Codes™ een subtiel en verfijnd resultaat door precieze contour- en volumeverbetering. In onze kliniek passen we deze geavanceerde techniek toe om je een frisse uitstraling te geven.

In tegenstelling tot traditionele benaderingen, waarbij vaak slechts één deel van het gezicht wordt behandeld, bekijken en behandelen we met behulp van de MD Codes het gezicht als geheel.

Elke MD Code, zoals CK1 voor het jukbeen, vertegenwoordigt een specifiek anatomisch punt en injectietechniek in het gezicht. Door gerichte injecties op deze punten worden niet alleen rimpels verminderd maar bereik je meer. Door hyaluronzuurfillers strategisch te plaatsen onder de huid of spieren, exact op die plekken waar het van belang is, herstellen we volume en contour. We richten ons dus niet alleen op oppervlakkige lijntjes, maar pakken we ook de onderliggende oorzaken van huidveroudering en huidverslapping aan.

Wat MD Codes zo onderscheidend maakt, is het vermogen om een natuurlijk effect te bereiken zonder het wezenlijke karakter van het gezicht te veranderen. Het resultaat? Je blijft er hetzelfde uitzien, maar wel beter.

Wilt u ook de stap zetten om in uw huid te investeren en (letterlijk) lekkerder in uw vel te komen zitten? Zorg altijd voor een goede arts. Bij Dr. Habib bent u in goede handen. Met jarenlange ervaring en zijn holistische werkwijze bereikt hij natuurlijke resultaten. Maak nu uw afspraak om uw wensen te bespreken. 

Voor en na foto's

Resultaten behandelingen

Seven point shape lift voor vrouwen

De seven point lift is een gespecialiseerd behandelplan voor vrouwen van alle leeftijden, zonder dat er chirurgie aan te pas komt. Het biedt jongere vrouwen de mogelijkheid om duidelijkere gezichtscontouren te krijgen, terwijl oudere vrouwen kunnen profiteren van het verminderen van losse huidgebieden en het herstellen van een gelijkmatiger gezicht. Met de seven point lift wordt een soepele curve gecreëerd, waarbij de jukbeenderen worden gelift en slapheid wordt verminderd door volume toe te voegen op 7 strategische punten, waardoor het gezicht een jeugdigere uitstraling krijgt.

Een jeugdiger uiterlijk met zeven strategische punten

9 point shape lift voor mannen

Ook mannen ontkomen niet aan de gevolgen van huidveroudering naarmate de jaren verstrijken. De huid verliest stevigheid en volume, wat kan leiden tot lijntjes, rimpels en plooien. Voor mannen die hier last van hebben, biedt een injectable behandeling uitkomst.

Als medisch cosmetische praktijk hebben wij een aanzienlijk percentage aan mannelijke patiënten. Hierdoor heeft dr Habib de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met de behandeling van het mannelijk gezicht.

Een van de technieken die wij hanteren voor volume- of contourherstel van het mannelijk gezicht is de 9 point shape lift. Deze niet-chirurgische ingreep zorgt voor een frisse en gedefinieerde uitstraling. Het mannelijk gezicht heeft een andere anatomie dan dat van vrouwen, wat betekent dat filler behandelingen moeten worden aangepast om de krachtige, mannelijke gezichtsvormen te behouden en een natuurlijk resultaat te garanderen. Optioneel is een aanvullende behandeling met botulinetoxine ook een mogelijkheid.

Fillers en rimpelbehandelingen voor mannen.