Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimpels

De gezichtsspieren zijn verbonden met de huid. Wanneer deze spieren samentrekken, veroorzaken ze ook rimpels in de huid. Langdurige samentrekkingen leiden tot het ontstaan van rimpels na verloop van tijd. Zelfs in rust zijn de gezichtsspieren enigszins gespannen. Met het ouder worden kunnen sommige spieren sterker worden, waardoor zelfs in rust rimpels zichtbaar blijven.

Heeft u zichtbare rimpels in uw voorhoofd, naast de ogen of tussen uw wenkbrauwen? Dan kan een rimpelbehandeling  een oplossing zijn. Het gevolg; een frissere en uitgeruste blik! U kunt nu ook direct online uw afspraak maken.

Natuurlijke resultaten

Bekroond met diverse Internationale prijzen

BIG geregistreerde arts

VEELGESTELDE VRAGEN OVER rimpels

Rimpels ontstaan door huidveroudering.  Enkele inwendige en uitwendige factoren die een rol spelen zijn herhaalde gezichtsbewegingen, afname van collageen en elastine in de huid, blootstelling aan de zon, roken, stress en genetische factoren.

Ja, er zijn verschillende soorten rimpels, waaronder dynamische rimpels (veroorzaakt door spierbewegingen), statische rimpels (veroorzaakt door verlies van volume en elasticiteit) en oppervlakkige rimpels (fijne lijntjes). Elke soort kan worden behandeld met specifieke methoden, zoals Botox voor dynamische rimpels en fillers voor statische rimpels.

Ja, alle rimpelbehandelingen worden bij ons uitgevoerd door een arts en zijn veilig. De gebruikte producten en technieken zijn grondig getest en goedgekeurd door de relevante autoriteiten. We zullen altijd een grondige evaluatie uitvoeren en uw medische geschiedenis bespreken om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig is voor u.

De duur van de resultaten varieert afhankelijk van het type behandeling dat wordt uitgevoerd. Sommige behandelingen, zoals Botox, bieden tijdelijke resultaten die meestal enkele maanden aanhouden voordat een herhaalbehandeling nodig is. Anderen, zoals fillers, kunnen langdurige resultaten bieden die tot meerdere jaren kunnen aanhouden, afhankelijk van het product en de locatie van de behandeling.

Rimpels behandeling Dr Habib Bergen op Zoom

Tarieven

Wat kost een behandeling bij rimpels?

De prijs hangt samen met het soort behandeling dat voor jou geschikt is. Een correcte indicatie krijg je na een eerste consult, op basis van de goede analyse.

Botox

Vanaf € 190,-

Hoe werkt een rimpel behandeling?

Stappenplan rimpel behandeling

stap 1

Contact

Neem contact met ons op via de contactpagina om een afspraak te maken voor een rimpel behandeling. 

stap 2

Consult

Tijdens het consult zal Dr.Habib uw huid analyseren en uw wensen en verwachtingen bespreken.

stap 3

Behandeling

Dr.Habib zal de behandeling zorgvuldig uitvoeren met aandacht voor precisie en veiligheid.

stap 4

Nazorg

Na de behandeling krijgt u instructies voor de nazorg.

Wil je meer informatie over rimpels

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op: