Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kwaliteit en veiligheid

De Kliniek

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze zorg en streven naar een veilige behandeling. Dit waarborgen we door regelmatige productcontroles, periodieke audits door een onafhankelijke deskundige infectie preventie (ziekenhuishygiënist) en een apotheker. Interne audits en een aangewezen kwaliteitsfunctionaris maken ook deel uit van ons proces. We nemen alle nodige maatregelen ter preventie van infecties, en onze behandelkamers voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het bewaken en verbeteren van onze processen is een doorlopende proces.

U wordt behandeld door een medisch specialist.

In Nederland worden cosmetische behandelingen (botox/fillers) aangeboden door verschillende professionals, waaronder basisartsen, cosmetisch artsen en huisartsen. Helaas horen we steeds vaker over niet-bevoegde behandelaars die deze ingrepen uitvoeren.

Ervaren arts met BIG-registratie

Binnen onze kliniek wordt u behandeld door een BIG-geregistreerde arts, die bevoegd is voor cosmetische behandelingen. Niet elke arts die deze behandelingen uitvoert in Nederland, is een dermatoloog. Onze arts heeft een 6-jarige universitaire opleiding geneeskunde en een aanvullende specialisatie van 5 jaar voltooid in het academisch ziekenhuis. Als dermatoloog heeft hij kennis van zowel de gezonde als de zieke huid. Tot slot heeft onze arts een wetenschappelijke achtergrond (gepromoveerd) en een extra subspecialisatie cosmetische dermatologie gevolgd in Nederland (Amsterdam, Naarden en Rotterdam) en het buitenland (Parijs).

Kwaliteit

Wij volgen de Nederlandse wetgeving, waaronder het Kwaliteitskader Cosmetische Zorg, om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen. Dit kader omvat landelijke afspraken die ervoor zorgen dat patiënten overal in Nederland veilige en hoogwaardige cosmetische zorg ontvangen.

Injectables

Voor behandelingen met botuline toxine, fillers of skinboosters gebruiken wij de beste en veiligste producten, veelal goedgekeurd door de Amerikaanse FDA. Deze goedkeuring is strenger dan de Europese CE-markering, wat aantoont dat onze producten tot de veiligste ter wereld behoren. Er wordt geen gebruik gemaakt van permanente producten of fillers.

Dr Habib

"Ik zie het als een uitdaging om samen met mijn patiënt tot een succesvol behandelplan te komen. Vanwege mijn medische achtergrond werk ik alleen met oplosbare en veilige producten. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor mijn patiënten. Naast mijn passie voor de esthetiek kijk ik vanuit mijn professie als medisch specialist ook altijd naar de kwaliteit van de huid. Voor mij als dermatoloog is de huid een kostbaar orgaan, voor de patiënt een dierbaar sieraad."