Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cosmetische dermatologie

Vragen of afspraak maken?

U kunt dit formulier gebruiken als u een afspraak wilt inplannen of als u vragen heeft over rimpelbehandelingen, botox, contour-behandelingen of huidverbetering met skinboosters. 

Medische vraagstukken waarvoor u bekend bent in het ziekenhuis of een andere locatie worden niet beantwoord. 

Het Klein Arsenaal in Bergen op Zoom

Vestiging

Onze kliniek is gevestigd in het klein Arsenaal in Bergen op Zoom. Een pand dat als rijksmonument een belangrijke waarde heeft voor de stad. Vandaag de dag vindt u hier echter geen wapens en andere militaire goederen meer. Het gebouw heeft een publieke functie gekregen als zelfstandig behandelcentrum: binnen de muren van het Klein Arsenaal bieden verschillende zorgaanbieders hun diensten aan.

Parkeren

Voor ons gebouw bevindt zich voldoende parkeerruimte op eigen terrein. Deze ruimte is bedoeld voor onze klanten, u kunt hier gratis parkeren.

Openbaar vervoer

Het Klein Arsenaal kunt u ook bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Bergen op Zoom rijden de bussen 102 (richting Oude-Tonge) en 310 (richting Rotterdam) naar de bushalte Burgemeester Stulemeijerlaan. Vanaf deze halte loopt u in een kleine 8 minuten naar het Klein Arsenaal.

disclaimer

De informatie op deze website is enkel bedoeld voor de werkzaamheden van Dr. Habib binnen de cosmetische dermatologie. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging van medische diensten of informatie van Dr. Habib.

Indien u een medische vraag stelt over uw behandeling binnen het ziekenhuis, worden deze niet beantwoord. Heeft u medische (spoedeisende) vragen, neemt dan contact op met uw huisarts of het secretariaat van de desbetreffende locatie. Wij hopen op uw medewerking en begrip.