Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Volume en contourbehandelingen
in Bergen op Zoom

Volume en contourbehandelingen met fillers in Bergen op Zoom​

Volume en contourbehandelingen

Voor het creëren van een evenwichtig contour- en volume is het belangrijk om te de verhoudingen en autonomie van het gezicht te respecteren. Onze holistische methode gaat verder dan een simpele correctie of het opvullen van een rimpel. 

Door middel van MD Codes bepalen we hoe het gezicht in evenwicht blijft als we verbeterende aanpassingen doen. Met deze manier van filling wordt bovendien meer de oorzaak van de rimpels aangepakt. Dit geeft cosmetisch een veel mooier resultaat dan alleen het simpel opvullen van rimpels. Ook geeft het een heel natuurlijk effect, waarbij het karakter van het gelaat niet verandert. 

Daarnaast is het uiteraard mogelijk om een enkel deel van het gezicht te behandelen, zoals een fronsrimpel of de traangootjes op te vullen. 

Categorieën:

dr habib

Jukbeenderen

De jukbeenderen vormen de zogeheten fundering van ons gezicht. Met behulp van hyaluronzuurfilling kan eenvoudig het volume van de jukbeenderen en wangen worden hersteld, waardoor het gezicht weer mooi in balans komt. Ook zie je een mooi liftend effect.

Full face

Onze holistische behandeling omvat het zorgvuldig injecteren van hyaluronzuurfillers op strategische plekken in het gezicht, volgens de MD-codes methode Een liquid facelift is een behandeling die het hele gezicht omvat. Deze gerichte aanpak richt zich op verschillende zones van het gezicht.

dr habib

Traangoot

De traangoot is het geultje dat vanuit de binnenste ooghoek richting de wang loopt. Als deze traangootjes van nature of door ouderdom ingevallen zijn, dan kan dit voor donkere kringen zorgen. Dit geeft een vermoeide en oudere blik, wat als vervelend ervaren kan worden. Met een simpele fillerbehandeling kunnen wij dit voor u verhelpen.

dr habib

Lippen

Of je nu verlangt naar een ander lipcontour of meer volume, wij streven naar natuurlijke resultaten die jouw unieke schoonheid accentueren. Bij volumeverlies of asymmetrie worden de lippen tot het gewenste resultaat gebracht, dat altijd bij uw unieke gelaatstrekken past. De meeste lipbehandelingen worden middels de canule techniek uitgevoerd. Dit garandeert een natuurlijk resultaat.

dr habib

Kin

Met een eenvoudige fillerbehandeling kunnen we de kin verfraaien, zonder dat daarvoor een operatie noodzakelijk is. Door middel van hyaluronzuurfillers kunnen we de contouren van je kin versterken, om de natuurlijke vorm van je gezicht te benadrukken.

dr habib

Kaaklijn

Wanneer uw kaaklijn niet (meer) de gewenste vorm heeft vanwege de natuurlijk bouw of door ouderdom, dan kunnen wij dit door middel van een behandeling met fillers vlot verhelpen. Met deze behandeling kan de vorm van uw kaak geshaped worden tot het gewenste resultaat.

Neuslippenplooi

Een neuslippenplooi is een diepe rimpel aan weerszijden van de neus richting de mondhoek. Deze rimpel ontstaat door veroudering of volumeverlies en dit geeft uw gezicht een vermoeide uitstraling. Dit is echter eenvoudig te verhelpen met een volumebehandeling.

Marionettenlijn

De Marionettenlijn is de lijn die tussen de buitenste mondhoek en de kin loopt. Deze kan dieper worden naarmate de huid verouderd en volumeverlies optreedt. Door middel van een volumebehandeling is dit makkelijk te verhelpen.

De werkwijze van Dr. Habib

Hoe zorgen wij ervoor dat u niet verandert, maar juist uw frisse blik terugkrijgt?

De focus van de doelgerichte behandelingen bij Dr. Habib ligt op het benadrukken van uw eigen unieke uitstraling. Wij begeleiden u in het proces van huidverstrakking en -verbetering.

Een duidelijk beeld over uw wensen en de mogelijke resultaten zijn daarbij erg belangrijk.

Vandaar dat een intakegesprek noodzakelijk is.  Tijdens dit gesprek wordt er een behandelplan opgesteld zodat het duidelijk is welke stappen wij graag met u nemen en welk resultaat u tegemoet mag zien.

Zo weet u altijd precies wat er gaat gebeuren en wat u kunt verwachten.

Veelgestelde vragen over volume en contourbehandelingen

Je gezicht deelt zich middels MD Codes op in verschillende gebieden. De gebieden bieden een code waardoor er precies staat welke filler er nodig zal zijn. De codes zijn afhankelijk van de botstructuur, spieren en onderhuids vet.

Voor mensen die last hebben van een vermoeid of verslapte huid. Dit komt vaak niet door een bepaald kenmerk maar door de gehele structuur van het gezicht. Met de filler behandeling los je deze problemen op.

Voor eenvoudige rimpelbehandelingen, is 1 behandeling voldoende en wel is er altijd een na controle na 1 of 2 weken.

Met de methode met MD-codes van wordt er een volledig plan op maat gemaakt, waarbij de uitvoering in etappes wordt uitgevoerd. Hierbij is meestal geen pijnverlichting nodig, doch kan desgewenst op uw verzoek hierin worden voorzien. In het geval van lipverfraaiing wordt doorgaans lokaal een verdoving toegediend.

Omdat je gezicht met de volume en contourbehandeling ook als het ware wordt gelift. Echter is deze vergelijking niet geheel terecht, omdat het om een zo natuurlijk mogelijk resultaat gaat.

Hyaluronzuur is een gelachtige stof die van nature aanwezig is in het lichaam. De productie van Hyaluronzuur neemt af naarmate we ouder worden, wat kan leiden tot volumevermindering, vochtverlies en lijntjes die steeds meer zichtbaar worden. 

Na de behandeling kunnen zich soms door de injectie veroorzaakte reacties voordoen zoals zwelling, roodheid, pijn, lichte jeuk, verkleuring en gevoeligheid op de plek van de injectie. Soms treedt een kleine bloeduitstorting op. Bij huidinjecties verdwijnen deze reacties spontaan na enkele dagen, terwijl bij lipinjecties met ongeveer een week gerekend moet worden. Andersoortige reacties worden zelden gezien, echter 1 op de 2000 patiënten hebben plaatselijke reacties ondervonden waaraan vermoedelijk overgevoeligheid ten grondslag ligt. Deze reacties bestonden meestal uit zwelling op de plaats van het implantaat, soms aantasting van het omliggende weefsel. Roodheid, gevoeligheid en zeer zeldzaam acneachtige uitslag zijn ook gerapporteerd. Deze reacties werden of enkele dagen na de injectie waargenomen of na een periode van 2 tot 4 weken. Ze werden doorgaans omschreven als mild tot matig en verdwenen na een gemiddelde duur van twee weken.

Er zijn vooraf geen speciale voorzorgsmaatregelen nodig. Wel dient u tevoren aan te geven of u eerder met rimpelopvulling bent behandeld en met welke producten. Bij mensen met een ernstige vorm van allergie wordt voor de behandeling eerst een huidtest verricht om zeker te weten dat geen allergische reactie optreedt.

Vermijd aanraking en lokale druk op het behandelde gebied gedurende 6 uur na behandeling. Daarna kan een lichte make-up worden aangebracht en kan de behandelde plek zacht met water en zeep gewassen worden.

Wacht met het blootstellen van de behandelde plek aan intense warmte (zoals solarium en zonnebaden) of extreme kou, totdat de eerste zwelling is verdwenen.

Wilt u ook de stap zetten om in uw huid te investeren en (letterlijk) lekkerder in uw vel te komen zitten? Zorg altijd voor een goede arts. Bij Dr. Habib bent u in goede handen. Met jarenlange ervaring en zijn holistische werkwijze bereikt hij natuurlijke resultaten. Maak nu uw afspraak om uw wensen te bespreken. 

Dr Habib