Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Huidverbetering met skinboosters
in Bergen op Zoom

Huidverbetering in Bergen op Zoom

Huidverbetering met skinboosters

Naarmate we ouder worden verandert de huid. In onze kliniek omarmen we ‘positive ageing’ – een concept dat prachtig ouder worden bevordert, waarbij uw natuurlijke schoonheid behouden blijft. Na een behandeling ziet u geen vreemde in de spiegel, alleen een opgefriste versie van uzelf.

Een behandeling met Profhilo

Wanneer u last heeft van huidverslapping is een behandeling met Profhilo vaak een geschikte oplossing. Hiermee stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine, zodat de huid zichtbaar verjongt en verbetert. Het doel van de behandeling is het tegengaan van de natuurlijke afbraak van hyaluronzuur en het herstellen van hydratatie, elasticiteit en versteviging. De huid oogt daardoor direct jonger.

Voor welke problemen is Profhilo® geschikt? Profhilo® is geschikt voor het behandelen van huidverslapping op het gezicht, de handruggen en de hals.

Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wereldwijd zijn er al ondertussen meer dan 5 miljoen mensen mee behandeld. Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen. Door het natuurlijke karakter van het product wordt het goed verdragen. Het doel van de behandeling is het tegengaan van de natuurlijke afbraak van hyaluronzuur in de huid en het herstellen van hydratatie, elasticiteit en kleur.

Een behandeling met Radiesse

Onze huid ondergaat veranderingen naarmate we ouder worden, omdat ons lichaam minder collageen en elastine produceert. Radiesse is een veelzijdige filler die is gemaakt van calcium-hydroxylapatiet (CaHA) microdeeltjes, zwevend in een gel op waterbasis. Dit product kan op verschillende manieren worden gebruikt: als filler of als biostimulator. In een verdunde vorm kan het worden toegepast om de kwaliteit van de huid te verbeteren. Radiesse stimuleert de bindweefselcellen, waardoor deze worden aangespoord om collageen aan te maken, wat leidt tot huidverstrakking en volumeherstel. De bestanddelen van Radiesse zijn biologisch afbreekbaar en worden na verloop van tijd op een veilige en natuurlijke manier door het lichaam afgebroken.

De werkwijze van Dr. Habib

Hoe zorgen wij ervoor dat u niet verandert, maar juist uw frisse blik terugkrijgt?

De focus van de doelgerichte behandelingen bij Dr. Habib ligt op het benadrukken van uw eigen unieke uitstraling. Wij begeleiden u in het proces van huidverstrakking en -verbetering.

Een duidelijk beeld over uw wensen en de mogelijke resultaten zijn daarbij erg belangrijk.

Vandaar dat een intakegesprek noodzakelijk is.  Tijdens dit gesprek wordt er een behandelplan opgesteld zodat het duidelijk is welke stappen wij graag met u nemen en welk resultaat u tegemoet mag zien.

Zo weet u altijd precies wat er gaat gebeuren en wat u kunt verwachten.

Veelgestelde vragen over huidverbetering

Radiesse richt zich vooral op het herstellen van de volume en stimulatie van collageen. Terwijl Profhilo zich meer richt op hydratie, versteviging en verbetering.

Door middel van verdoving kunnen we ervoor zorgen dat u zich meer comfortabel voelt tijdens de behandeling. Mede hierdoor wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren.

De meeste mensen ervaring meer een oncomfortabel gevoel tijdens de behandeling dan pijn. Soms kunnen de injecties vreemd aanvoelen.

Een allergische reactie is erg zeldzaam, omdat de ingrediënten erg weinig zijn. Heb je toch twijfels of wil je het zeker weten? Bespreek dit tijdens het intakegesprek en zo zien we of jij geschikt bent voor de behandeling.

Wilt u ook de stap zetten om in uw huid te investeren en (letterlijk) lekkerder in uw vel te komen zitten? Zorg altijd voor een goede arts. Bij Dr. Habib bent u in goede handen. Met jarenlange ervaring en zijn holistische werkwijze bereikt hij natuurlijke resultaten. Maak nu uw afspraak om uw wensen te bespreken. 

Dr Habib