Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kraaienpootjes

Lachen is gezond. Minder leuk is het dat al dat lachen kan leiden tot de eerste rimpeltjes: de lachrimpels naast uw ogen, ook bekend als de gevreesde kraaienpootjes. Een paar fijne lijntjes zijn vaak niet het probleem. Maar wanneer de kraaienpootjes steeds duidelijker zichtbaar worden, kan dat voor u storend zijn. Gelukkig kunt u dankzij een kleine behandeling snel weer uitzien zoals vroeger.

U kunt nu ook direct online uw afspraak maken.

Natuurlijke resultaten

Bekroond met diverse Internationale prijzen

BIG geregistreerde arts

VEELGESTELDE VRAGEN OVER Kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn fijne lijntjes en rimpeltjes die zich rond de ogen vormen, voornamelijk als gevolg van herhaalde spierbewegingen, verlies van collageen en elastine, blootstelling aan de zon en genetische factoren.

Ja, kraaienpootjes kunnen behandeld worden met verschillende methoden, waaronder injectables zoals Botox en fillers, evenals laserbehandelingen en huidverstrakkingstechnieken. Deze behandelingen kunnen helpen om kraaienpootjes te verminderen en een gladdere huid rond de ogen te creëren.

Ja, kraaienpootjes worden vaak geassocieerd met het verouderingsproces, maar ze kunnen ook optreden als gevolg van blootstelling aan de zon, roken en andere omgevingsfactoren. Ze worden veroorzaakt door het verlies van elasticiteit en volume in de huid.

Ja, behandelingen voor kraaienpootjes worden uitgevoerd door gekwalificeerde professionals en zijn over het algemeen veilig. De gebruikte producten en technieken zijn grondig getest en goedgekeurd door de relevante autoriteiten. We zullen altijd een grondige evaluatie uitvoeren en uw medische geschiedenis bespreken om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig is voor u.

Kraaienpootjes behandeling Dr Habib Bergen op Zoom

Tarieven

Wat kost een behandeling bij kraaienpootjes?

De prijs hangt samen met het soort behandeling dat voor jou geschikt is. Een correcte indicatie krijg je na een eerste consult, op basis van de goede analyse.

Botox

Vanaf € 190,-

Hoe werkt een kraaienpoten behandeling?

Stappenplan kraaienpoten behandeling

stap 1

Contact

Neem contact met ons op via de contactpagina om een afspraak te maken voor een kraaienpoten behandeling. 

stap 2

Consult

Tijdens het consult zal Dr.Habib uw huid grondig evalueren en uw wensen en verwachtingen bespreken.

stap 3

Behandeling

Na het consult zal de daadwerkelijke behandeling plaatsvinden. Dr.Habib zal de behandeling zorgvuldig uitvoeren met aandacht voor precisie en veiligheid.

stap 4

Nazorg

Na de behandeling krijgt u instructies voor de nazorg. Dit kan onder meer het vermijden van blootstelling aan de zon, het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten en het vermijden van bepaalde activiteiten omvatten.

Wil je meer informatie over Kraaienpootjes?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op: